Jag har startat en ny blogg

Som en inklämd notis i den vanliga ”en artikel i veckan”-lunken vill jag bara berätta att jag har startat en ny blogg. Den är på engelska och kommer främst beröra mina studier i biblioteksvetenskap (och ännu främstare, innehålla texter skrivna för kurserna). Jag utlovar varken regelbundenhet eller avstick från ämnet till en början, men vem vet vad jag tar mig för när jag har en plattform? Förhållandet till den här bloggen är tydligt dock, den ska stå på egna ben och behärskar man både svenska och engelska kan man förhoppningsvis ha glädje av båda.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!