Ny design, igen

Tänkte bara meddela att jag ämnar prova den här designen ett tag framöver. Den förra var visserligen väldigt snygg, men det tycker jag den här är också, den här har dessutom en rad andra fördelar som den andra inte hade.
För det första så är inte menyn knasad så som den var tidigare. För det andra är tre kolumner mycket mer överskådligt när jag har så långa listor. För det tredje är den här mallen bra mycket enklare att ändra i, om det vore så att jag ville det. Vilket jag vill. Och redan gjort.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!