Filmpremiär och musiktips

Först och främst: ”Jag vet vad du gjorde förra terminen” har världspremiär imorgon måndag klockan 11.30 i Ebersteinskas aula. Det finns även möjlighet att se den på torsdag den 26/5 klockan 12.00. Den kommer även finnas för nedladdning allt eftersom, men jag måste lösa det på ett vettigt sätt. Är det brådis är det bara att flörta med mig så kan vi lösa filmförflyttningen på annat sätt.

Vad mer? Såhär i efterhand ångrar jag lite att jag inte skaffade biljett till Kent-konserten som var här i stan. Dels har Kent växt i mina öron och dels sägs det att den var riktigt bra. Det är så sällan det händer saker här i stan, så jag bör nog börja ta chanserna.

Passar på att klämma in ett musiktips. Colin Hay, sångaren i det australiensiska bandet Men at work, har spelat in några av Men at works gamla hits i ett något lugnare tempo. Ta och lyssna på Down under, Overkill och Waiting for my real life to begin. Nu!
En recension kanske kommer framöver.

Jag letar fortfarande efter ett sätt att ha ett galleri på sidan och komponenten för webbserier verkar dröja.

Jag tänker sitta på Café Kaffekoppen i Gamla Stan och fika från klockan 12.00 onsdagen den 25/5 och ni som vill och kan får gärna göra mig sällskap över en kopp kaffé och en bulle.

Ajust det, det vore superhygglo ifall ni hade lust att klicka lite på de google-annonser som finns här till höger. Inte för att de få pengarna det genererar går till något särskilt men jag borde verkligen betala igen lite för servern jag har sidan på. Jag har haft reklamen i 3 månader och är uppe i typ femtio spänn. Äh, ni gör som ni vill.

Over and out.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!