D.E.B.S.

Originaltitel: D.E.B.S.
Regissör: Angela Robinson
Manus: Angela Robinson
Språk: Engelska
Land: USA
År: 2004
Längd: 91 minuter

Ett gäng tjejer rekryteras som agenter av amerikanska staten för deras enastående förmåga att ljuga, bedra och slåss. Deras senaste uppdrag går ut på att fånga den okända brottslingen Lucy Diamond (Jordana Brewster), något som är lättare sagt och gjort, speciellt eftersom en av agentgruppens viktigaste agenter Amy (Sara Foster) förälskar sig i Lucy.

Det är ju knappast något att sticka under stol med att en ”tjejactionkomedi” inte är något som har särskilt stora chanser att tjusa mig, och även om D.E.B.S. har förlåtande drag så är det ändå ett platt fall. Handlingen är förutsägbar och ointressant, actiondelarna småfåniga och skådespeleriet inte särskilt bra.

Vad är då de förlåtande dragen? Tja, filmen är lite småsöt och rolig emellanåt. Den får knappast en tvåa för dess genomförande utan snarare för ett par detaljer som råkar roa mig. I vanliga fall hade det här varit en klockrent etta, men jag kan inte låta bli att smågilla den.

Men D.E.B.S. är egentligen inget annat än en tafflig produktion som förmodligen inte förtjänar att ses alls.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!