Dancon VI

I helgen besökte jag Stockholm och minikonventet Dancon (en forumträff för folk på Rollspel.nu). Det har tidigare år varit en mycket trevlig tillställning och så även i år.

Vi åkte från Linköping vid halvtiotiden och var framme runt halv tolv för registrering av våra warbands till Dungeons and Dragonsminiatyr-turneringen. Jag har inte spelat jättemycket, men jag (läs: en kompis) byggde ihop ett warband jag verkligen tyckte var roligt att spela. Det gick visserligen inget vidare i turneringen. Vann en och förlorade två, men alla tre matcherna var riktigt roliga.

När turneringen var över spenderade jag mycket tid på att snacka skit, men hann även med att spela en omgång Carcassonne och ett Call of Cthulhu-scenario.

Tack Dante, som öppnar sitt hem för oss, det är alltid lika roligt. Och det är roligt att träffa alla er som jag vill träffa ofta men inte får möjlighet att träffa. Får försöka ta mig upp mot huvudstaden oftare.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!