Anacondas

Originaltitel: Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
Regissör: Dwight H. Little
Manus: Hans Bauer, Jim Cash, Jack Epps Jr., John Claflin, Daniel Zelman, Michael Miner och Edward Neumeier
Språk: Engelska
Land: USA
År: 2004
Längd: 97 minuter

Ju fler kockar desto sämre soppa, som det brukar heta. Kolla bara in antalet manusförfattare… Anacondas är uppföljaren till Jennifer Lopez-klassikern Anaconda från 1997. En värdig uppföljare.

Några forskare har fått nys om att det finns en blodsorkidé som förlänger livet, dock blommar den bara var sjunde år och lämpligt nog är nu ett sådant år. En brokig, märklig skara ger sig ut i Indonesiens regnperiod för att kamma hem jackpoten men hamnar istället mitt i jätteanakondornas parningssäsong och en efter en blir de uppätna av de elaka ormarna.

Wow, historien bådar gott. Jajjemän, det är en solid handling med många trovärdiga och genomtänkta karaktärer som passar väldigt bra ihop. Eller inte. Varenda kliché är fylld, elak britt, adrenalinstinn cowboy, rolig och korkad svart kille, skrikande tjejer. Det är bara pinsamt dåligt.

Skådespeleriet är inte av högsta klass. Lägsta snarare. Jag vill inte skriva upp vilka skådespelare som är med utifall någon skulle googla och hitta hit. Tvi. Ingen talang överhuvudtaget.

Alltså… Se inte Anacondas…

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

4 Comments

  1. gick på tv förut, jag såg fem minuter av den, det räckte.
    btw, jag såg klart ett hål i mitt hjärta för några timmar sen, jag mår fortfarande illa.

  2. Heh, ja, det var då jag såg den också. Var som trollbunden.

    Jasså? Så… Stämde min recension? (Det får du gärna svara på i kommentarerna till den artikeln dock)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!