33 gram kärlek

Jag har länge gått och fluktat på en liten mp3-spelare i storleksordningen lättare än 50 gram. Idag slog jag till på mina 33 gram kärlek – Creative Zen Nano Plus (Svart, 1 GB). Min kassa drygades ut aningens under pölsafirandet och i och med att jag har ett jobb (där någon form av musikspelare nästan är ett krav för att härda ut) tog jag chansen att med gott samvete köpa denna myspysiga pryl.
Kanske drar en Snigel och recenserar den framöver, men det är knappast troligt att jag orkar.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!