101 saker

Såhär ligger det till.
Solinde skrev något om ”101 saker” i sitt MSN-namn. Jag blev nyfiken och kollade upp vad det var för något. Det visade sig att en kille startat ett projekt som går ut på att man gör en lista på 101 saker som ska genomföras på 1001 dagar.
Det tyckte jag lät skitballt, så jag började fila på min egen lista.

The Mission:
Complete 101 preset tasks in a period of 1001 days.

The Criteria:
Tasks must be specific (ie. no ambiguity in the wording) with a result that is either measurable or clearly defined. Tasks must also be realistic and stretching (ie. represent some amount of work on my part).

Jag har alltså filat ihop en lista med 101 punkter, men den är inte klar än och den kommer inte bli klar än på en knapp månad. Jag (tillsammans med Snigel och en rad andra) hade nämligen tänkt att starta våra projekt den onsdagen den femte april 2006. Det är exakt 1001 dagar innan nyårsafton 2008, vilket kändes som en schysst avslutning.

Jag tycker allt att fler ska ge sig på det här och berätta gärna om ni gör något, det vore nämligen skojigt att samla ihop en svensk skara 101are.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!