Tillbaka igen med ny server

Hej igen, det var ett tag sen sist!

Som ni märkt är Yasylum igång igen, men allt är inte sig likt. För ett par veckor sedan dog nämligen diskarna på servern där jag tidigare hade Yasylum. Det gjorde förstås att sidan inte längre gick att nå. Det återstår dock att se om databasen går att rädda. Annars har ett par års aktivt bloggande gått om intet (jag har visserligen lite av recensionerna sparade lokalt, men det är främst saker efter att jag bytte till WordPress. Det är bara att alla håller tummarna.

Det finns dock få saker som inte för något gott med sig. Dels har jag numer adressen yasylum.se till mitt förfogande och det är där man hittar mig numer (även om yasylum.theyard.org och martin.ackerfors.se också fungerar). Dessutom har jag äntligen fått tummen ur att uppdatera WordPress versionen. Visserligen har jag ingenting på bloggen, men vafan, vad gör man inte…?

Jag kommer inte göra särskilt mycket med sidan förrän jag vet om något går att rädda från förut.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

  1. Yay! Kul att du är tillbaka. hoppas att det går att rädda databasen. Det borde ju gå kan man tycka. Ett tips är att ta backuper annars? Lite sent nu, men det känns som en rimlig grej att tänka på i framtiden. Jag backuppar Snigel.nu en gång i månaden, minst, både databasen och alla filer.

  2. Jao, känns skönt att vara tillbaka trots att det är en rätt trist sits. Vi får se om det går, förhoppningsvis får jag reda på det i helgen.

    Jag vet inte hur det är med backuper, men det kan vara värt att kolla upp. Åtminstone för framtiden, som sagt.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!