Nytt år och nya möjligheter

Först och främst: Gott nytt år!

Det var egentligen bara det jag tänkte skriva. 2007 har varit ett trevligt år och jag tycker att 2008 har potential att få en bra start. Jag hoppas att alla haft två trevliga helger och att alla får ett underbart 2008 och framtid.

Över och ut.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

4 Comments

  1. Instämmer med Pålsson! God fortsättning Martin! Hoppas du hade ett trevligt nyår och jag ser fram emot fler recensioner under 2008.

  2. Martini, dig önskar jag detsamma. Såhär i försenade önskningar, för det där med att va punktlig är inte min grej. Och du, sett Arn btw? Vill gärna höra din åsikt? Personligen hade jag inte förväntat mig inte en komedi…

  3. God fortsättning till er alla!

    Misha: Nej, inte sett den, men jag ska göra det vid tillfälle. Inte kan jag undgå ett sådant gyllene tillfälle att förkovra mig i Den Största Filmproduktionen I Sverige Någonsin.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!