Kobra och Fotbollskväll

Den 5 maj sänds Kobra och Fotbollskväll precis som vanligt. Nja, inte riktigt som vanligt – de byter nämligen programledare. Kristofer Lundström leder Fotbollskväll med inriktning på mediekarusellen runt fotbollen och Mats Nyström leder Kobra och ska dyka ner i supporterkulturen. Det är ett märkligt, men ballt, byte och jag ser fram emot att se hur det blir. Enda problemet, och det är ett problem varje vecka, är att programmen sänds på samma tid. Det är förstås precis som det är tänkt och jag tror i ärlighetens namn inte att det kommer bli särskilt stor skillnad mot vanliga programmen. Den största frågan är vad man ska se först…

Jag tycker hur som helst att det är roligt att Sveriges Television (eller åtminstone två av redaktionerna) vill experimentera lite, tyvärr kan jag inte låta bli att tycka att deras experiment borde vara på ett helt annat plan. Jag misstänker därför att Sveriges Television i sig inte har så mycket att göra med det, utan att det är ett helt och fullt eget påhitt och godkännande av de enskilda redaktionerna.

Här är en länk till en artikel om bytet.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

1 Comment

  1. Tja, såhär i efterhand kändes programmen ungefär som vanligt, även om de hade speciella teman så var det ändå samma sak med andra reportrar. Men jag föredrar nog Kristofer Lundström. :)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!