Ditt intryck av mig

Jag hade nyligen en diskussion med Olle Linge om vilken bild andra har av en, både de som känner en och de som inte gör det. Det var en orgie i psykologisering och spekulation som för min del främst mynnade ut i frågor jag vill ställa. För Olles del tror jag att det kommer bli en artikel om ”problemet”.

Jag är inte riktigt intresserad av det nu (eller jo, det är jag, men inte just nu och just här) utan vill utforska hur folk ser på mig. Därför lyfter jag frågan här: Vad är just ditt intryck av mig? Hur uppfattar du mig som person?

Du kan svara i en kommentar här eller via mail, på Facebook eller i ett sms. Du får gärna berätta vem du är, men kan också vara anonym. (Det här är en såndär fånig fråga som brukar lalla runt på Facebook ibland och jag känner mig lite smutsig, men det må vara hänt.) Jag kommer på något sätt sammanställa svaren för min egen skull (utan att publicera det), och skulle jag skriva en artikel om det kommer jag förmodligen citera några av er som svarar, bara så att ni är medvetna om det.

Tack på förhand!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!