Hej igen

Nu är Yasylum mer eller mindre upp igen, det är väldigt skönt. Tack så mycket!
Det har inte hänt så mycket under downtimen egentligen. Har spelat en del World of Warcraft, sett på melodifestivalen och gått till en naprapat.
Jag tar det i tur och ordning.

Japp, World of Warcraft har rullat mer. Ju mer jag spelar desto mer övertygad blir jag om att det är ett väldigt, väldigt bra spel med många kvaliteter. Det är genomtänkt och även de minsta sakerna finns med. Att man dessutom kan bygga ut spelet med AddOns gör det ännu lättare att få det bra.
Japp, jag såg Eurovision Song Contest, fast bara reprisen förvisso. Jag tänkte skriva en krönika om Lordis seger, men då det blev mer och mer inaktuellt är det inte troligt att det blir av. Samma sak gäller VM-guldet i hockey.
Favoritlåtar från finalen? Lordi förstås, Rumäniens Mihai Traistariu med Tornero på italienska, Litauens fånrockiga We are the winners och Rysslands sockersöta popballad Never let you go.
Japp, jag har äntligen fått någon att se på ryggen och mina problem verkade bero främst på oträning. Därför har jag numera ett 15 minuterspass som ska göras varje dag. Både skönt och jobbigt.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!