Flyttstök och sådant

Sedan igår är jag tillbaka i Linköping. ”Tillbaka” undrar några – ja, tillbaka eftersom jag i en skarv mellan lägenhetsbytena bodde hemma i Norrköping hos mamma. Det innebär rent praktiskt att jag bor i ett oändligt kaos, mycket mer oändligt än det vanliga kaoset jag brukar omge mig med. Har det varit lite tyst beror det på det, men jag lovar att jag ska ta igen det hela framöver. Framförallt väntar några spännade recensioner och artiklar vars enda problem hittills är att de inte är skrivna. Men det kommer, det kommer. Håll till godo.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!