Flyttboll i rullning

Nu är det mer eller mindre klart: Inom tre månader så har jag bytt bostad. Det känns konstigt men bra. Jag har det senaste året bott tillsammans med en kompis och det har för det mesta fungerat bra, men i våras tog han sin examen vilket förstås är en stor förändring för honom och som även påverkar mig. Samtidigt fick jag ett högst osäkert men för mig hoppfullt erbjudande om att kanske få flytta in i en annan kompis (mer eller mindre perfekta) lägenhet när han flyttar ut. Jag tänkte att det var för bra för att tackas nej till och så var bollen i rullning. I dagarna sade min kompis upp den här lägenheten och det finns… *trumvirvel* …Ingen återvändå.

Trots att jag inte vet om det blir som jag hoppas så känns det bra, när allt är färdigt blir det förhoppningsvis lugnare för mig.

Samtidigt har den här sommaren, och kanske främst de här senaste dagarna, gjort att suget efter Norrköping blivit allt större. Linköping är på intet sätt dåligt, men Norrköping känns ändå alltid som hemma. Jag har dock minst tre års utbildning här, vilket gör att jag kommer stanna i Linköping under den tiden. Däremot kommer jag fortsätta åka hem till Norrköping så ofta jag kan. Tänk vad bra det vore om jag kunde flytta alla människor jag bryr mig om och vill vara med till samma ställe. Jag låter barnslig, men jag vill inte välja, inte vara mer än ett knäpp med fingret från de jag vill vara med, oavsett vem det är.

Men å andra sidan, det är inte så långt, det var en av anledningarna till varför jag ville till Linköping från början.

Allting känns nästan bra.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

12 Comments

  1. Tanken har slagit mig ett par gånger också, hur underbart det vore om man fick ha alla nära på samma ställe. Men det blir lite svårt, rent praktiskt :)

  2. Själv har jag hela min familj i Skåne, fyra timmars bilfärd ifrån Linköping. Så att gnälla på att det tar en halvtimme med tåget att komma hem till mamma tycker jag är lite mesigt. :D

  3. Walium: Men jag tycker om att klaga och gnälla! Hela mitt liv är en litania! :P

    Klus: Det är tungt med den lilla biten (och dialekten!) men trivs du där nere kommer det ju inte vara någon fara. Och det går många tåg, det vet jag. Senast jag var i Lund åkte jag därifrån febersjuk med ett X2000… Hmm, mja. Men när värsta nervositeten (eller vad man ska kalla det) gått över så märker man rätt snart om det fungerar eller ej.

    Kalle: Den ligger på ett perfekt ställe (nära till stan, nära till skolan) och har superb planlösning. :)

  4. Polacken tycker också att han kan punga ut pengar till en flygbiljett så hon kan närvara på åtminstone EN utlovad inflyttningsfest. Eller så bygger du färdigt den där maskinen…

  5. Misha: Ja, jag och mina dubbla hyror fixar lätt en flygbiljett! (Fast då kommer jag nog ner till värmen istället… :P ) Maskinen är på gång.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!