En sprint genom konsthistorien

Det är i sig en konst att göra minnesvärda musikvideor, men man kan också göra som den franskamerikanska gruppen Hold Your Horses! gjort i sin video till låten 70 Million: man kan göra en musikvideo av konst. Som ni kan se när ni petar igång filmen nedan blir det en odyssé genom konsthistorien med början hos Leonardo Da Vinci via Rembrandt och Rene Magritte till Vincent van Gogh.

Jag hoppas ni finner videon lika fantastiskt som jag gör. Det förtjänar den (dessutom är låten skön).

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!