En blöt fredag

(Det här är en direkt följd av att vi igår pratade om att jag borde skriva mer om mig själv och inte vara rädd för gamla tiders hjärnspöken)

En bättre fredag än väntat. Jag är ju som bekant inte särskilt förtjust i att bada men likförbaskat blev jag medlurad (som guide) till Norrköpings badhus. I släptåg hade jag Olle, Jocke, Flisan, Pålsson (det var många prinsessor den dagen) och Karin. Ett alltigenom glatt följe som från första stund visade enorm entusiasm i och med det vackra vädret. Nåja, eventuella tveksamheter om badidéns förträfflighet undanröjdes snabbt då tre timmar flög förbi med simning, icke-simning, plask, lek, skämtande, hoppande, icke-hoppande och allt annat som hör badhusbandande till.

Efter badet hamnade vi på en pizzeria där vi trollbands av MTVs underbara relationsanalysförmåga. Inte visste vi att Oskar hade ihop det med Jessica, Malin, Sandra och Anna men nu är vi betydligt mer upplysta, tack MTV!

Jag hade ju redan förvarnats om att utekväll var mer eller mindre oundvikligt för min del och trots att jag inte alls kände mig förberedd på det var det riktigt trevligt. Sällskapet var ungefär det samma och de var fortfarande trevliga. En förfest med öl, datorsupport, minnen och kiwi-filmer ledde senare till Hugos där det mest var tjejig cider för min del, även om de andra var häftiga och drack öl gjord på fullkornbröd.

Tyvärr lyckades jag förkyla mig på vägen hem (jag är för pantad för att ta taxi). Det berodde främst på sommarnattens kyla i kombination med min halvblöta långärmade t-shirt. Jag vaknade med feber men inte ens i närheten av den bakfylla jag förtjänar. Skulle egentligen gått på bio idag (och igår) men det bidde inget sådant för min del, en annan gång, hoppas jag.

Det var jätteroligt att träffa alla jag inte träffat tidigare, alla jag inte träffat så ofta tidigare och alla jag träffat jätteofta tidigare. Jag hoppas det blir fler gånger med alla inblandande, för jag hade det riktigt trevligt.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

6 Comments

 1. Dagar som igår gör att jag inte vill lämna Norrköping… Jag tycker du badade rätt duktigt! Och vilken tur att vi fick studentrabatt ! ^^ Och kiwi-filmen, såg den förut idag, ögonen tåras ju. Den är så hemsk men vacker, typ. Ikväll ska jag dock se Simpsonfilmen, inte så vacker kanske.. Spiderpig, spiderpig

 2. Igår var en perfekt dag från och med att jag lämnade dörren hemma! Underbart! Känns rätt bra att jag är häftig som dricker fullkornsöl, haha :D Vi får hitta på mer sånt här och mer ofta!

  Can he swing from a web? No he can’t – he’s a pig! Look out, he is spiderpig!

  Vi måste se den!

 3. Jag är jätteglad att ni hade en bra dag och att ni inte kände er medsläpade (hur frivilligt det än var). :)

  Klus: Jag förstår dig. Jag känner att jag borde vara i Norrköping mer. :)

  Kiwi-filmen är helt tokigt bra. Första gången jag såg den var det verkligen ”wow!”. Nu har jag ju sett den ett tjugotal gånger och blir fortfarande berörd.

  Flisan: Fullkornsbrödsöl. :P

  Filmkväll med Garden State nästa!

  Och ja, ”Spiderpig, spiderpig.” :D

 4. Det var riktigt roligt att vara ute på äventyr med er allihop! Martin vi får hjälpas åt att styra upp en Garden State kväll någon dag innan skolan börjar. Och det är bara coola killar som dricker ”tjejdricka”.

 5. Snigel: Så går det när man jobbar jämt. Då ruttnar man bort inomhus. :)

  Jocke: Nah, coola killar dricker motorolja. Jag känner mig som en etanolbil… :( ;)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!