Cheek to cheek

Det här blir en kort men kärnfull anteckning.

Sahara Hotnights låt Cheek to cheek (Länk till låten på Youtube) är genial. Ja, det är stora ord men jag är redo att stå för dem. Åtminstone för stunden. Varför är den då det? Jo, den har den underbara egenskapen att passa alla humör. När man är glad är låten glad och gör en glad. När allting är misär hjälper Cheek to cheek till att göra en ännu mer miserabel. Arg när man är arg, lycklig när man är lycklig. Jag gillar verkligen det och jag gillar verkligen låten.

Passa på att prova låten när ni är på olika humör. Håller ni inte med mig är det kanske jag som är konstig (det är jag i vilket fall), håller ni med mig har ni just hört den ultimata allhumörslåten.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

11 Comments

  1. JAAAAAAAAAAAAA! Äntligen någon som tycker som jag, varje gång jag har bilen tll jobbet så surfar jag alla kanaler efter den här låten(det tar ca 7min att köra till jobbet) hittar jag den sitter jag alltid kvar ett litet tag och lyssnar färdigt :)

  2. Håhåhåhå!!! Jag fullkomligt ÄLSKAR den låten, och ja, håller med om att den passar alla humör. Men vad jag har förstått så är den alltså en gammal cover från 80-talet. Så det verkar inte så konstigt då isåfall att den låter så mkt som det!

  3. Jag får nog ta tillbaka mitt påstående =P jag kollade upp saken i fråga, nu har jag lärt mig att göra det före jag kommer med ett påstående, och det stämmer inte alls!!!! FÖRLÅT!!! Glad midsommar förresten, antar att du med ska till Macke som alla de andra barnen? Ha det supertrevligt och hälsa från mig är du snäll =) Puss

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!