White Chicks

Originaltitel: White chicks
Regissör: Keenen Ivory Wayans
Manus: Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Andrew McElfresh, Michael Anthony Snowden, Xavier Cook
Språk: Engelska
År: 2004

White chicks är filmen om två FBI-agenter som håller på att förlora jobbet, men som i ett sista desperat försök att klara sig förklär sig till två blonda hotellarvtagerskor som är på väg att bli kidnappade.
Absurt, inte sant? Det blir värre…

Kevin och Marcus Copeland är FBI-agenter på väg utför. Efter att ha sabbat ett knarktillslag hotar chefen med att skicka dem till Irak. Kevin och Marcus har dock en specialitet. De har möjlighet att klä ut sig.
I ett sista försök att rädda karriären tar de chansen och klär ut sig till två blonda bombnedslag som troligen kommer bli kidnappade. Cirkusen går igång…

Hur dålig än handlingen låter så är det väldigt knasigt. Alla situationer och problem som uppstår i och med att de är killar som ska se ut som tjejer är helt underbara. Deras minspel är också något utöver det vanliga.

Egentligen borde inte det här vara någon bra film, men jag tycker verkligen den var helt underbart rolig. Jag kan inte komma ifrån det.
Skådespelarna är inget vidare, det är inte någon fenomenalt hög teknisk kvalitet, sminkningen är supersnygg. Jag förstår inte vad det är med mig.

Är ni ett gäng som ska hyra en film, se då den här.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!