Twisted

Originaltitel: Twisted
Regissör: Philip Kaufman
Manus: Sarah Thorp
Språk: Engelska, italienska och spanska
Land: USA och Tyskland
År: 2004
Längd: För lång (97 minuter)

Vissa filmer är så dåliga att de trots det kan ha underhållningsvärde. Twisted tillhör inte den kategorin.

Jessica Shepard (Ashley Judd) är en polis på väg uppåt i karriären. Hon och hennes nya partner Delmarco (Andy Garcia) tilldelas ett seriemördarfall som visar sig vara mord på de Jessica har haft sex med. Deras kamp för att hitta mördaren blir en kamp för överlevnad.

Ni hör ju själva hur underbart bra historien låter. Nej, precis, det låter inte så lovande och det är fasen ännu sämre än det låter. Med den sämsta och mest skruvade (skruvad i en dålig mening då) plotten jag någonsin sett. Man är stum av bundran för handlingens dålighet.

Och det borde vara under Samuel L Jacksons värdighet att ställa upp på sådana här filmer, men uppenbarligen inte. Han sjunker som en sten till filmens och de övriga skådespelarnas nivå och det blir en pinsam soppa av uselhet.

Jag önskar inte ens min värsta fiende den här genomdåliga skräpfilmen. Undvik, för sjutton gubbar!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!