Trettiofem frågor som håller mig sömnlös natten till en tisdag

Hur ska jag möblera min lägenhet? Hur ska jag möblera min nya lägenhet som jag ännu inte fått tag i? Vilka ska jag kontakta till mitt konstprojekt? Vad ska jag måla? Och får soffan verkligen plats bredvid balkongdörren?

Vad gör jag om konstprojektet inte blir av? Vad gör jag om det blir bra? Kommer mina nerver klara pressen? Borde jag ta en promenad för att skingra mina tankar? Hur skulle livet se ut om jag blev berömd? Skulle jag klara stressen? Och hur ska min roman sluta?

När kommer paketen jag beställt? Vad behöver jag för målargrejer? Hur ska projektet klara sig utan budget? Kommer jag lyckas engagera folk? Tänk om konstprojektet blir misslyckat? Tänk om min bok inte blir bra nog? Och vad ska jag skriva sen?

Hur ska jag lyckas klara mina kvarvarande tentor? Är jag bra på mitt jobb? Vad händer om jag slappnar av? Är det verkligen bra att jag tar med mig jobbet hem? Vad ska jag läsa när jag är klar med High Tide? Och varför köpte jag egentligen lösgodiset som jag bara blir äcklad av?

Vilka ska jag skänka pengarna? Var ska jag hitta köpare? Hur lång tid kommer allting att ta? Vad gör jag om ingen vill ge ut min bok? Vad gör jag om någon vill ge ut min bok? Duger jag? Och vad kommer hända i framtiden?

Gör jag rätt?

Trettiofem frågor som håller mig vaken vid 03.05, natten till en tisdag. Trettiofem frågor som en vanlig natt, en vanlig dag, inte hade varit några problem men som inatt, natten till en tisdag, håller mig sömnlös.

Nu har jag ställt dem rakt ut. Låt mig sova.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

 1. Hur ska jag möblera min lägenhet? Du har ju möblerat den, släpp det….
  Hur ska jag möblera min nya lägenhet som jag ännu inte fått tag i? Ta det när det är dags!
  Vilka ska jag kontakta till mitt konstprojekt? Owe, Maria, någon konstkurs…
  Vad ska jag måla? Det som finns framför och bakom ögonen 
  Och får soffan verkligen plats bredvid balkongdörren? Står den inte där? Om den gör det så får den plats.
  Vad gör jag om konstprojektet inte blir av? Gör något annat.
  Vad gör jag om det blir bra? Njuter och trivs.
  Kommer mina nerver klara pressen? Ja!
  Borde jag ta en promenad för att skingra mina tankar? Ja.
  Hur skulle livet se ut om jag blev berömd? Gott, om du ser till att du har kvar dina nuvarande nära.
  Skulle jag klara stressen? Ja.
  Och hur ska min roman sluta? Bra!
  När kommer paketen jag beställt? På onsdag 
  Vad behöver jag för målargrejer? Papper, penslar, akrylfärg: Claes Ohlsson.
  Hur ska projektet klara sig utan budget? Bra.
  Kommer jag lyckas engagera folk? Ja.
  Tänk om konstprojektet blir misslyckat? Då har du i alla fall försökt = erfarenhet!
  Tänk om min bok inte blir bra nog? Det bli den!
  Och vad ska jag skriva sen? En novell-samling.
  Hur ska jag lyckas klara mina kvarvarande tentor? Plugga lite… ;-)
  Är jag bra på mitt jobb? JA!!!!!
  Vad händer om jag slappnar av? Du kan sova.
  Är det verkligen bra att jag tar med mig jobbet hem? Nej!
  Vad ska jag läsa när jag är klar med High Tide? Joyce Carol Oates.
  Och varför köpte jag egentligen lösgodiset som jag bara blir äcklad av? För att då tyckte du det var gott.
  Vilka ska jag skänka pengarna? Amnesty, Greenpeace, mig.
  Var ska jag hitta köpare? Nätet.
  Hur lång tid kommer allting att ta? Tills det är färdigt.
  Vad gör jag om ingen vill ge ut min bok? Ge ut den själv.
  Vad gör jag om någon vill ge ut min bok? Låter dem ge ut den.
  Duger jag? JA! JAA!! JAAAA!!!!!!!!!!!!!
  Och vad kommer hända i framtiden? Allting.
  Gör jag rätt? JA!
  SOV NU!!!

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!