Tredjepris i novelltävling: Korsningen

Tidningen Skriva hade en novelltävling under sommaren. Temat var ”Korsningen” och jag skrev en vi-kanske-kan-kalla-det science fiction-novell på temat. Jag vann tredjepris för den och det motiverades med: ”Kreativ tolkning av temat som med små effektiva markörer bygger en trovärdig och bitvis väldigt rolig framtidsskildring med twist.”

Till novellen på Tidningen Skrivas webbplats.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!