Juice i butik

Nu finns (äntligen?) Juice. En tolkning av Martin Ackerfors att köpa. Några alternativ är exempelvis:

  1. Butiken på Ackerfors.se, 99 kr + frakt.
  2. Adlibris, 132 kr.
  3. Bokus, 127 kr.

För min del är det ingen större skillnad på vilka av alternativen som används, jag får, så när som på något öre, lika mycket oavsett butik. Använd något som passar dig, där du har rabattkod och som inte strider mot några principer. Köper du hellre i en fysisk butik borde det vara möjligt att be dem beställa den, men sannolikt till ett betydligt högre pris (tyvärr).
     Jag tycker också att det är viktigt att man ska kunna köpa den även om man inte har ekonomiska förutsättningar (eller om man har extraordinära ekonomiska förutsättningar) så om man vill betala mig en annan summa än den som är i butikerna går det bra så länge det är mer än produktions- och portokostnaden (vilket är ungefär 70 kr). Skicka ett mail till martin@ackerfors.se så löser vi det på något rimligt vis. Detsamma gäller om man vill ha ett signerat exemplar, men då blir det dubbla portokostnader (först till mig, sen till dig). Vill man ha den direkt ur handen på mig går det också att ordna, men jag håller inget större lager så det kan behövas lite framförhållning. Hur som helst, hör av dig om det är några funderingar kring beställningen.
     Jag har även gjort en e-boksversion av boken och jag är lite osäker på exakt var man kan köpa den, men via butiken här borde det gå. Den kostar 20 kr. Den har dock låst layout, så ur tillgänglighetsperspektiv är det väl framförallt zooma man kan göra, inte ändra typsnitt och justera på andra vis. Tyvärr. (Jag försökte få det att fungera men har man minsta lilla skumma layout så är det svårare än jag haft möjlighet att lösa.)
     Slutligen, be era närmsta bibliotek att köpa in den om den inte redan finns. Jag ser gärna att den lånas ut, även om min ersättning blir betydligt mindre.

(PS. Läser du det här innan kl 18 den 23 oktober har du fortfarande chans att boka in boksläppet som är på Ljungsbro bibliotek just den tiden, just den dagen. På Visit Östergötland finns mer information och det finns ett Facebook-evenemang för den som tycker om att anmäla sig till sådant. Välkommen!)

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!