The Pacifier

Originaltitel: The Pacifier
Regissör: Adam Shankman
Manus: Thomas Lennon och Ben Garant
Språk: Engelska
År: 2005

Shane Wolf är en hårdnackad marinsoldat som får ett annorlunda uppdrag, och frågan är hur han klarar det hela.

Marinsoldaten Shane Wolf (Vin Diesel) misslyckas med uppdraget att skydda professor Howard Plummer (Tate Donovan) och blir själv allvarligt skadad. När han skrivs ut tre månader sedan får han ett nytt uppdrag – att skydda barnen Plummer. Ett uppdrag som skulle visa sig vara betydligt svårare än väntat.

Handlingen är intressant. Fortfarande väldigt FeelGood, men intressant. Filmen börjar med en urfånig actionscen, men artar sig sedan till en schysst komedi med actioninslag.
Vin Diesel gör en roll som inte riktigt är som man brukar se honom och han gör det rätt bra. Jäkligt bra. Han passar inte riktigt in i familjelivet och det märks.

Det här är ingen film jag skulle råda någon annan att lägga pengar på dock. Det är ingen biofilm och ska man se den ska man göra det hemma i TV-soffan, med chips, läsk, goda vänner att snacka skit med utan att någon klagar.
Så hyr den när den kommer ut i videobutikerna.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!