Vi hänger på Q

Åhå, nu, från och med ikväll, fredag, är jag upptagen och nästan helt borta från nätaktivteter. Den där Finis, ni vet, jag är ju med där och nu ska vi hålla i en bilbyggarvecka, så kallad Qourtege-vecka.
Det kommer nog bli riktigt mysigt även om jag kommer vara trött och lukta rök när det väl är över, första maj.
Kom gärna och mys med oss. En karta finns på Finis hemsida och hittar ni inte via den så kan ni ju alltid slå en signal så förklarar jag vägen.

Vad mer? Tja, skolarbetet börjar reda ut sig nu. Gjorde slut på en kurs, datorkommunikation, med stor framgång, och nationella proven i Svenska är över med så bra resultat som det går. Det känns skönt.
Uppmärksamma läsare har märkt att jag börjat skriva recensioner till min sida nu, och det kommer bli fler, det lovar jag. :)

Men som sagt, bli inte oroliga nu när jag försvinner. Jag hoppas jag får ett hål för uppdatering, men jag vet inte säkert.
Puss och hej så länge.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!