Och vinnaren är…

Vinnaren av årets nobelpris i litteratur gick till Jean-Marie Gustave Le Clézio (DN.se). Det var ingen av de jag nämnde, men likväl någon som var nämnd. Han verkar intressant och jag hoppas kunna läsa något framöver. Jag har dock pinsamt dålig koll, men han verkar haft en intressant livhistoria och är hans författarskap i närheten av den kan det vara riktigt bra. Sinnlig extas låter även det mycket bra. Vi får se vad omdömet blir när jag väl läst något av honom.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!