Man är gubbe då

Ålder är ett intressant fenomen. Något definitivt som ändå färgas av perspektiv. Jag känner mig ung. Jag är ung. Samtidigt känner jag mig gammal, som om tiden bara rinner iväg för mig och allting snart är för sent. Om inte ens en person kan bestämma sig för ifall han eller hon är gammal eller inte är det klart att en grupp människor inte kan enas.

För ett par veckor sedan var det en såndär fånig utfrågning i Norrköpings tidningar. ”NT har under en tid skrivit flera artiklar om åldrande och pensionärer. Hur ser barn och ungdomar på åldern? När blir man gammal?” var frågan. De utomordentligt söta svaren kan man läsa om man trycker på bilden här till höger.

Jag är snart stolt gubbe!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

7 Comments

  1. Ajdå då har jag fyra månader på mig att göra allt som jag tänkt göra när jag är ung då! Stressigt det blev nu!

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!