Jag har lagt om kurs

Igår lämnade jag in pappret om ett studieavbrott i Socionomutbildningen för att istället läsa Svenska 1 till våren (om allt går som det ska och jag kommer in och så, annars är jag en rögt hest) för att sedan sikta in mig på att bli en arbetslös kulturvetare. Och det bästa med hela spektaklet är att det känns rätt, för socionomutbildningen var visserligen till vissa delar intressant men jag tror inte jag hade klarat den med det nuvarande fokuset. Däremot tror jag att kulturarbetande på ett eller annat sätt skulle passa mig som handen i handsken.
Vi får dock se vad framtiden har att ge och jag har köpt mig lite mer tid att fundera ut vad jag verkligen vill.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

5 Comments

  1. jag tror det här var ett väldigt smart drag av dig. Du är inte kall nog att bli socionom. Tror kulturarbetare kommer passa dig perfekt däremot :)

    jag hoppade själv runt i två terminer innan jag fann mig till rätta på lärarprogrammet. Så oroa dig inte, du lär hitta du med :)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!