Frisering*

Före
Efter

För en och en halv vecka sedan beställde jag tid hos frisören och en stund senare gick jag dit igen för att kapa mitt långa hår. Resultatet kan skådas här ovanför.
Jag är fortfarande väldigt kluven till vad jag tycker. Det är skönt att ha kort hår, men jag tycker nuvarande frisyr är fruktansvärd. Det är grymt jobbigt att inte kunna se sig själv i spegeln utan att känna ett visst mått av missnöje.
Vi får se vad nästa steg blir.

* Nu har jag gått med den här frisyren ett tag och jag har faktiskt lyckats se mig själv i spegeln ett par gånger. Jag tycker fortfarande inte frisyren är den vackraste, framförallt inte när jag är nyduschad och håret är rent. Däremot är ”visst mått av missnöje” att ta i. Jag står ut med det och positiva ord kanske fungerar även om jag inte håller med för fem öre.
Många säger att jag ser äldre ut, en del säger att jag ser yngre ut (det håller jag med om, känner mig som en tio-åring), och nästan alla säger att det är en förbättring.

Tilläggas bör att när håret var nyklippt såg det exeptionellt illa ut, men att håret – precis som jag – har vant sig, kanske?

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!