Eight Legged Freaks

Originaltitel: Eight Legged Freaks
Regissör: Ellory Elkayem
Manus: Ellory Elkayem, Randy Kornfield och Jesse Alexander
Språk: Engelska
Land: USA och Australien
År: 2002
Längd: 99 långa minuter

Jag vet inte riktigt vad jag hade för förväntningar på Eight Legged Freaks. Jag hade hört en del om den, men trodde – av titeln att döma – att den var mer komedi än… Dålig. Naivt, jag vet.

På grund av giftiga utsläpp i en liten gruvhåla muterar spindlarna i en stor samling. Från att ha varit små, äckliga spindlar blir de enorma och enormt äckliga spindlar. Lyckligtvis finns det folk i staden som är mer än villiga att kämpa mot de åttabenade missfostren.

Återigen (precis som i Hajen med flera) är det djur som är skurkarna och precis som då är det en riktigt tråkig idé. Här är det ännu fånigare i och med att de inte ens försökt anstränga sig att göra det bra.

Jag kanske missar intentionen med Eight Legged Freaks, men är den inte planerad att vara såhär in i minsta detalj så är det verkligen dåligt. Även skådespeleriet är genomuselt. Å andra sidan kanske man inte kan förvänta sig annat av Kari Wuhrer och David Arquette och Scarlett Johansson får väl anses vara för ung för att ha någon skuld i detta fatala misslyckande.

Rekommendationen är enkel: Undvik skräpet.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!