Det var ett tag sen sist

Uj, uj, uj. Det var ett tag sedan jag uppdaterade här sist. Jag är hemskt ledsen, men energi och tid har varit något begränsade den senaste tiden, men jag ska försöka bättra mig ett tag nu. Två nya recensioner kanske kan vara lite plåster på såren? :)

Vad har hänt sen sist då?
Tja, det borde ju ha hänt en del, men det verkar inte som om det har det. Jag försöker tänka tillbaka på den månaden som gått sen senast.
Dels fick jag ett jobb. Fyra dagar akut. Packa om Cola-flaskor till tyskarna. Rätt okej kneg även om det var riktigt slitigt. Det känns dock väldigt bra att man får bidra till tyskarnas fetma, tandlöshet och dumhet*.
Jag har städat datorn lite. Formatering och omstrukturering. Hade inte andra datorn försvunnit med mamma på semester så hade jag fortsatt trycka in Linux i burken, men då jag hade stora problem med det och klockan blev för mycket gav jag upp. Inte heller Windows Server 2003 ville fungera av olika mystiska anledningar, så jag är tillbaka på Windows XP ett tag till. Fast datorn fungerar smidigare än tidigare, yay!
Jag har spelat en ohygglig mängd Final Fantasy X och sitter nu fast på en äcklig boss som jag inte kan träna mina figurer innan. Oerhört störande att jag ska få så otroligt med pisk mot den. Tips på hur man sparkar bossen i Zanarkands Cloister of trials rumpa mottages tacksamt. När spelet är klarat så kommer garanterat en recension på det.
Jag har skrivit lite mer på mitt alternativfantasyrollspel. Det känns riktigt ballt även om det kanske inte är så originellt (vilket inte är ett mål heller). Jag vill ju bara ha en korvtårta jag tycker om. Mycket inspiration fick jag när jag såg Andrew Lloyd Webbers Fantomen på operan. Vi får se vad det blir av det.

Senare i höst kommer ett nytt svenskt rollspel, Noctum och jag passade på att göra en intervju med upphovsmannen Mischa L Thomas åt www.rollspel.nu. Spelet verkar vara helt i min smak och jag hoppas att det blir precis så häftigt som jag vill ha det.

Och sen har jag börjat audioscrobbla så nu kan alla stalkers se vad jag lyssnar på för musik. Ballt, va? Neh, kanske inte, men ändå.

Nåja, peace out.

* Enligt Aftonbladet… Äh, behöver jag verkligen fortsätta?

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!