Två månader i Sydamerika

Inte för att det är någon ögonbedövande aktivitet här riktigt, men jag tycker ändå att det är på sin plats att berätta att det kommer vara än mindre aktivitet under de kommande två månaderna. Detta beror på, som min rubrik så oblygt avslöjat, att jag kommer befinna mig i Sydamerika de närmaste två månaderna, från (vi åker imorgon vid midnatt) 20 november till 17 januari. Jag åker tillsammans med min sambo och de andra resenärerna som åker med Rosa bussarna. Vi börjar i Quito, Ecuador, åker genom Peru, Bolivia, Argentina, Paraguay och slutar i Rio de Janerio, Brasilien.

Jag vet inte i vilken utsträckning vi kommer få möjlighet att blogga och dela med oss av fotografier, men vi har ändå startat en blogg där ni (sannolikt närmast sörjande) kan följa vår resa i den mån vi kan dela med oss av den. Bloggen finns på sydamerika.ackerfors.se. Går det kommer jag kanske skriva en rad eller två med mitt twitterkonto @ackerfors.

Givetvis kommer jag skriva något om resan när vi väl är tillbaka också.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!