I år sticker jag till Bok- och biblioteksmässan

Bok- och biblioteksmässan (http://bok-bibliotek.se/) startar idag med en dag för branschfolk och fortsätter sedan hela helgen med tillgång för allmänheten. Jag har aldrigt tidigare besökt evenemanget men händer inget väldigt oförutsett så susar jag och ett gäng (några av de andra från Labyrinter och Kaleidoskop) ner till Göteborg för att titta på folk och böcker. Anledningen till att jag inte kommit mig för att åka tidigare är för att jag inte haft något intresse av det tidigare, mitt seriösa litteraturintresse är trots allt rätt nyväckt. Men det ska bli roligt och spännande.

Temat för året är spansk litteratur, något jag tror mig vara intresserad av och tycka om, och jag hoppas att temat visar sig i mer än de seminarier som hålls för några sådana har jag inte råd eller lust att besöka (nu, första gången, vill jag egentligen bara komma in och kolla läget, kolla montrar och köpa böcker).

Det här inlägget blir egentligen mest lite lagom menlöst skryt om att jag ska åka dit och en vänlig förfrågan ifall någon har några tips till en bokmässeoskuld som jag? (En rad riktigt bra tips hittade jag på En annan sida och närmare bestämt inlägget Bokmässan for dummies 4.0)

På måndag kommer en artikel om mina intryck från bokmässan, håll till godo.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!