Midsommar och semester

Idag är det midsommarafton, en kväll som brukar vara trevlig. Det blir lite grillat, lite dricka, lite bad med människor jag tycker om, och det ska bli så skojigt. Eller ja, jag räknar med att det ska bli riktigt skojigt i vilket fall. :)

Jag har tagit semester från www.rollspel.nu, då jag inte tycker det är särskilt roligt längre. Jag hoppas på att energin ska komma tillbaka framöver, för jag kommer nog ha svårt att släppa sidan i vilket fall. Istället har jag tagit upp skrivandet på mitt alternativfantasyspel och är uppe i 16000 tecken på fyra mornar av effektivt skrivande. Förhoppningsvis kommer semestern ge mig tillfälle att skriva klart lite av det jag påbörjat och börja på nya saker.
Dessutom behöver jag skriva världens bästa novell på åtta månader.

Jag vet nämligen vad jag vill göra nu. I Göteborg finns ungefär allt roligt jag vill läsa så med stor sannorlikhet är det där jag hamnar om ett drygt år. Där finns Litterär Gestaltning, ett program om författande. Där finns Journalist, som jag kanske kan komma in på. Där finns filmregiprogrammet, lärarprogrammet och ja, GU vet vad. Vi får se hur det går med allt.

Glad midsommar och trevlig sommar på er alla!
Vi kanske ses i solskenet. :)

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!