Ett reportage om fristadsförfattaren Babak Salimizadeh

I höstas hade jag förmånen att träffa Norrköpings fristadsförfattare Babak Salimizadeh och nu har reportaget tryckts i tidskriften Dynamo, som ges ut av Kulturkvarteret Hallarna, som går att hämta gratis här och där i Norrköping.1 Porträttet har Maria Ackerfors målat och fotografiet av tidningen har Niclas Fasth tagit.

Show 1 footnote

  1. Än så länge, förhoppningsvis kommer den digitalt och jag ska göra vad jag kan för att göra den tillgänglig i Linköping också. Har du inte lyckats få tag i ett exemplar av tidningen och är nyfiken på artikeln, kontakta mig så ska jag se vad jag kan göra.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!