Dag 15 – Dina drömmar

Det här inlägget är en del av En månads bloggande.

Du drömde mardrömmar inatt. Jag är förvånad att du alls lyckades somna, men jag antar att utmattningen tog ut sin rätt till slut. Du måste sova ordentligt.
     I vanliga fall brukade du drömma om ett rikt liv. Ett liv till bredden fylld av fart och fläkt, där du stod i centrum. Du drömde om att få inreda hotellfoajéer i Paris, New York, Dubai. Om att få ställa den där gruppen med Barcelona-stolar runt ett vitt, klassiskt bord med den renaste glasskivan man någonsin sett. Ingen skulle våga ställa ifrån sig sitt glas på skivan med risk för att tappa det genom bordet. Möblemanget skulle ringas in av kaffebuskar. Ljuvligt.
     Du drömde om att vara navet i en familj, två linblonda och välartiga barn vars minsta steg du skulle följa och en make som du kunde uppleva spännande äventyr tillsammans med och som gav dig energi på samma sätt som du ville ge din till honom. Ett hus du fått inreda på en plats som var perfekt.
     Du drömde om att få bli gammal med någon och se solnedgången gå ner över sjön.
     Du var full av drömmar, Natalie. Nu drömmer du om hur du drunknar, sakta. Om hur lungorna fylls och sprängs gång på gång, medan du simmar mot ljuset. För sent upptäcker du att du simmat åt fel håll och du vaknar kallsvettig.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!