Hemma från Sälen igen

Nu är jag hemma igen. Ett par dagar av god mat och mycket kortspel. Inte så mycket skidor dock. Men godis. Och ja… Det var trevligt. För trött för att skriva något vettigt men ville i vilket fall visa att jag lever.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

  1. Oh hur var det?

    Själv var jag inget geni på skidor (mötte en gran på mycket nära håll) och än sämra var jag på bräda eftersom jag inte kom upp igen om jag föll. I alla fall inte utan att knäppa upp bindningarna igen…

    I suck.

  2. Jag är inte världsbäst jag heller, men jag duger. Men eftersom det var kallt ute (inte alls påskigt väder!) och intresset för skidåkning var litet så blev det inget med det. Kan inte säga att jag är enormt ledsen, det kommer fler tåg. :)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!