Dag 04 – Vad du åt idag

Det här inlägget är en del av En månads bloggande.

Du gick in och beställde dagens vegetariska med ett glas Coca-cola till. Cannelloni, väldigt välsmakande och det jag hade rekommenderat dig om jag fått chansen. Din vän beställde dagens ordinarie, någon äcklig fiskbit med en alldeles för mjölig sås och överkokt potatis. Medan ni väntade tog ni båda sallad, du riktade in dig på pizzasalladen men spetsade den med kikärtor och kidneybönor så att du skulle få i dig de där extra proteinerna som sådana som vi – vegetarianer – behöver. Ni fick in er mat och det syntes på dig att du var nöjd med din mat. Till skillnad från din vän då. Du spillde lite på din mörkblå kavaj, men lyckades torka bort såsdroppen innan det hann bli en fläck.
     Åh, det syntes så väl att du inte kände igen mig när jag frågade om det smakade bra och bar ut era salladstallrikar i köket.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!