Intressanta länkar, vecka 10

 • Knightley i ny kloningsthriller
  Det här låter precis som The Island. Förhoppningsvis blir det utan de fåniga actionscenerna.
 • Bloggarnas kakafoni är outhärdlig
  Även om inte allt stämmer så har han några poänger. Det finns mycket skit i bloggosfären (så även Yasylum?) men å andra sidan finns det mycket bra som kanske borde få större uppmärksamhet. Bloggarnas och traditionell medias framtid ska bli intressant att följa.
 • Jackson ger tio Londonkonserter
  Håller han verkligen tio konserter? Inte musikaliskt alltså, håller kroppen ihop utan att någon del trillar av?
 • Undersökning avslöjar boklögner
  Det är intressant. Jag gör det inte själv, men jag förstår varför man kan tänkas göra det. Intellektskryt i samhället är knappast ovanligt.
 • Nedladdare villiga att betala för nätmusik
  Knappast något nytt eller förvånande. Det är snarare förvånande att det tagit sådan tid för STIM att genomföra undersökningen som bekräftar det.
 • Lotta Lotass tar plats i Svenska Akademin
  Inte jag den här gången heller… Men, men… Vad bör man läsa av Lotta Lotass då? För Svenska akademien är bra på det där med boktips har jag hört.
 • Näthandeln flyttar in i boklådorna
  Jag antar att det är ett naturligt steg för en bransch som hopplöst förflyttas till nätet eftersom det på alla sätt är en bättre arena för försäljning. Jag kan – på rak arm – inte komma på ett argument för att handla i fysiska boklådor (om det inte är Second hand).

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!