Dag 25 – En premiär

Det här inlägget är en del av En månads bloggande.

Ditt första inredningsprojekt som du fick genomföra på egen hand var ett kontorslandskap för ett mindre företag vars nisch var att ringa upp och sälja saker. Du var inte helt nöjd med din uppdragsgivare, men du lät det bero. Du skulle göra ditt bästa, sade du och snart formades en vision om det perfekta callcenterkontoret. Bordens position, växter och ljus, färgen på väggarna och mönstret på golvet. Allt var i ditt våld och du arbetade dag och natt med att finna utrymme i budgeten för dina fantastiska idéer.
     Idén lades fram med utförliga skisser smyckade med din signatur och representanterna från företaget älskade vad de såg, både rörande ekonomin och det faktiska utseendet. Arbetet med färdigställandet påbörjades.
     Naturligtvis var det bland det roligaste du gjort, det är ju det här du har kämpat för så länge. Du var verkligen i ditt esse och kände att du hittat rätt när du for fram och tillbaka mellan färg-, möbel- och växtbutiker och skådeplatsen för ditt mästerverk. Din chef såg hur hårt du arbetade och gav dig mycket beröm. Med all rätt, det var förmodligen hans företags mest solida arbete. Han uppmanade dig att vara stolt.
     När arbetet stod färdigt och någon skulle få äran för det var det givetvis din chefs namn som uppmärksammades.
     Det spelade inte så stor roll för dig, inbillade du dig. Så länge du visste att du gjort det kunde du vara nöjd, sade du.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

  1. Hela den här serien är väldigt mörk och bitvis rätt otäck i all sin psykologiska realism. Och förstås också väldigt läsvärd.

    1. Tack! Det är tre saker jag aktivt eftersträvat i skrivandet. Det ska kännas att läsa den och man ska ändå vilja fortsätta.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!