Intressanta länkar, vecka 2

 • 3 и 4 – драки Витязь-Авангард,YouTube
  Filmen visar ett rejält slagsmål från ryska hockeyligan. Slagsmål i hockey är i och för sig rätt fånigt, men jag tycker det är helt fantastiskt att målvakterna i de respektive lagen står bredvid och snackar.
 • Digital död får ny webbtjänst, SvD
  Det är kanske något man borde fundera på mer, men jag kan inte riktigt komma fram till vad jag borde se till görs med min internetnärvaro ifall jag inte skulle ha möjlighet att göra något åt det själv. Jag vet inte ens vad jag skulle göra.
 • Manliga genier med rätt att svina, DN.se
  Konstnärsidealet med det manliga geniet verkar leva kvar, men som mycket riktigt påpekas i artikel: man får försöka skilja på verk och person.
 • Aftonblajet.com [flashfilm]
  Dä här ä schejtbra. Finspång. Otroligt sött.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

1 Comment

 1. Om jag skulle trilla av pinn skulle jag vilja ha hemsida och så kvar. Det är ju trots allt mina alster. Sedan får det ju gärna stå något i stil med ”Jag har dött, så du behöver inte skriva något för jag läser ändå inte.” Och kanske en länk till någon bra låt på spotify. Men t.ex. facebookvill man ju gärna bli av med. Det är ju bara tasteless om typ Hugo Nattklubb forstätter skicka evenemangsinbjudningar och sånt.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!