Jag ser det töar, det var ju roligt! Hurra!

Det här inlägget blir inte mycket att läsa. Tänkte bara berömma Klimatet för den goda smaken att låta plusgraderna komma tillbaka och snön töa bort. Det var riktigt otrevligt med snö och kyla, men idag har jag njutit hela dagen av att se den gröna gräsmattan krypa upp ur snön. Underbart.
Snart är det sommar!

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52 (eller köp en bok från bokönskelistan åt mig). Tack! <3

Första besöket?

På Ackerfors.se finns över 1 600 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

9 Comments

  1. inte lite oroväckande att våren visar sin nuna redan första dagen i februari?
    vad är det igentligen som gjort att du hatar snö så mycket, är det minusgraderna? själv hoppas jag på mer kyla och snö så jag får användning av min nyinköpta snowboard! vintern blir inte mer än vad man gör den till

  2. Tja, orolig kan man vara om det finns något hopp om förändring. Det har jag nog gett upp, så då kan jag lika gärna njuta av att det blir varmare. Om några år kanske jag slipper vintern helt. :)
    Jag ogillar snö och kyla för att jag tycker inte om att frysa, jag frysar alltid (liksom, jag är frusen vid 20 plusgrader) och jag tycker inte om att behöva klä på mig extrakläder för att gå ut.

  3. Det längsta söderut jag kan flytta är typ Smygehuk (jag tycker om att leva i Sverige, än så länge) och det är inte tillräckligt långt söderut för att det ska göra någon skillnad. Jag låter söderut komma hit istället. ;)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!