Intressanta länkar, vecka 44

Vecka 44 är en historisk vecka. Det är första veckan då jag inte har med någon länk varken till Dagens nyheter eller till Svenska dagbladet. Otroligt och intressant. Har det inte hänt något i världen värt att kommentera den här veckan? Nja, jag hittade lite annat istället. Möjligen gammal skåpmat.

 • BookMooch
  BookMooch verkar vara en bokbytarwebbplats och den verkar ha potential även om jag inte vågat prova än. Någon annan som provat eller känner sig manad att agera försökskanin?
 • Någonstans i livet, Måns och mamma, Swedbankkampanjer
  Jag vet inte riktigt vad Swedbank håller på med, men här är i alla fall en miniserie om en supernörd och hans mamma. Lite fnissigt.
 • The World of Tomorrow (If The Internet Disappeared Today), Cracked.com
  Cracked har samlat 20 bilder som med all önskvärd tydlighet visar hur världen skulle se ut om internet försvann. Det här är inte bara lite fnissigt utan hur bra som helst. Klockrena observationer av internetfenomen.
 • Keanu Reeves is immortal, YouTube
  Det här är inte en hyllning till Keanu Reeves trots titeln. Det är snarast avslöjandet av en mörk, mycket mörk hemlighet…
 • steamr2c3.jpg [bild], DvDplay.wordpress.com
  Star Wars hade varit mycket ballar om det hade varit steampunk. Ångdrivna rymdskepp, ångdrivna lasersvärd, ångdrivna prisjägare. Tänk er Jawas metallmonster som stånkar ångdrivet fram genom öknen. Det vore grejer det.
 • 1967 Future Prediction – PC, YouTube
  Redan 1967 förespåddes datorns intrång i hemmen, då som en mycket praktisk pryl för den arbetande mannen och hemmafrun. Fantastiskt.
 • Phineas och Ferb, Wikipedia
  Disneydags kör serien Phineas och Ferb strax efter Bumbibjörnarna på lördagkvällarna och även om jag till en början var mycket skeptisk så var jag snart helt såld på serien och sitter bänkad varje lördag. Serien har verkligen allt. Den är rolig både för vuxna och för barn. Den är inte skrikig och folk är inte elaka mot varandra. Den är sjukt rolig, det tål att upprepas, och den är sprängfylld med referenser. Den har ett näbbdjur. Phineas och Ferb är en serie man måste se, helt enkelt.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!