Intressanta länkar, vecka 43

Baserat på hur många länkar jag skriver om den här veckan har det varit en tunn vecka, men jag har å andra sidan haft lite annat att tänka på vilket gjort mitt länkletande något åsidosatt. Men vi kan ta det här inlägget som en diskussionsfråga, också. Är de intressanta länkarna intressanta? Är de värda att fortsätta med eller är det bara för min skull (vilket förstås kan vara anledning nog)?

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52 (eller köp en bok från bokönskelistan åt mig). Tack! <3

3 Comments

  1. Jag tycker de är roliga, och hur intressanta de är varierar från vecka till vecka. Den här veckan är åtminstone en tredjedel av länkarna intressanta, dvs den tredjedel jag läst redan innan och en enda jag kan uttala mig om i skrivandes stund (och vänta fem minuter med att skriva en kommentar? Unthinkable! :P).
    I vanliga fall hittar jag åtminstone ett par stycken jag blir intresserad av, och jag tycker det vore trist om du slutade med dem.

    Men det är som du säger (eller tja, antyder) – om det är roligt för dig är det anledning nog att fortsätta ändå.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!