Intressanta länkar, vecka 28

Veckans länkar verkar gå i censurens tecken. Och det utan att varken FRA, The Pirate Bay eller IPRED nämns. Gött, för det börjar bli rätt tröttsamt annars…

 • Därför bojkottar vi Britney Spears, SvD
  Intressant sätt att göra sig populär i medierna igen efter några långa kalla år. Jag tror hon skulle hittat på något annat än att försöka censurera tidnignarna.
 • STIM kräver ersättning för arbetsplatsmusik, DN.se
  Och STIM hittar nya sätt att göra sig populära…
 • Fick sparken för sin kritik, SvD
  Att visa upp gatukonst är visst inte populärt, än mindre populärt är det att ha en åsikt i frågan. Speciellt om den går stick i stäv med de som bestämmer.
 • De kom till balen – som Barbiedockor, Aftonbladet
  Det här hade kunnat vara klockren samhällskritik mot balfenomenet, men eftersom det inte verkar vara ett ställningstagande är det bara ledsamt.
 • ”Helt okej med sex i spel”, SvD
  Sex i datorspel kan mycket väl fungera, men man måste givetvis fundera på vilken målgrupp man vänder sig till och än viktigare, man måste undvika att bli Leisure Suite Larry…
 • Google ser dig, DN.se
  Googles ställning saknar motsvarighet och egentligen borde man kanske vara försiktiga. Googles stora styrka är dock att de är så bra. Gmail är bästa mailtjänsten (vida överlägsen alla andra) och Google bästa sökmotorn. Man får bara se till att agera med huvudet.
 • Bananjätte stämmer svensk filmare, DN.se
  Banankompaniet Dole vill att filmen ska förstöras och att Fredrik Gertten inte ska få uttala sig mer i frågan. Någonsin. Vinner Dole får vi hjälpas åt att göra vad vi kan för att sprida filmen. Och sluta köpa Doles frukt.
 • True Blood Opening Credits, YouTube
  Även om serien True Blood verkar rätt ointressant så är inledningen bland det coolaste jag sett. Riktigt snygg och galet skön låt.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

1 Comment

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!