Intressanta länkar, vecka 27

 • Göteborg har oklanderlig smak, förbjuder gatumusikanter, TDH
  Göteborgarna är bra roliga (och TDHs inlägg om det också), i konsekvensens namn borde de nog förbjuda skvalmusik i butiker, ljudsignaler på mobiltelefoner och andra störande ljud.
 • Giving up my iPod for a Walkman, BBC
  Haha, BBC låter en trettonåring recensera en kasett-Walkman och det är fantastiskt roligt. ”From a practical point of view, the Walkman is rather cumbersome, and it is certainly not pocket-sized, unless you have large pockets.” Oavsett om det är fejk eller ej är det jättebra.
 • E-handelstrender når 100 betalande prenumeranter, E-handelstrender
  Okej, hur många skulle betala 2000 spänn per år för en prenumeration på Yasylum?
 • Genie game server, Genie game
  Det mycket trevliga kortspelet Race for the Galaxy har till slut letat ut på nätet som onlinespel. Klienten är inte perfekt, men den stillar min abstinens.
 • Den onödiga bloggen, DN.se
  Alex Schulman har skrivit om bloggens inverkan på media och han har en poäng – bloggarna får för stort utrymme. Med det inte sagt att bloggarna är onödiga för de som bloggar eller läser om dem, men i ett större perspektiv är det sannolikt sant. Dessutom kan det ju knappast gälla de bloggar som inte gör anspråk på att vara en del i mediadrevet.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

1 Comment

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!