Intressanta länkar, vecka 25

 • Låt fulskräcken komma in, DN.se
  Skräcken är näppeligen min favoritgenre, men jag tycker att det är intressant att dess renässans kommer idag när vi står inför så många andra problem. Kanske suktar vi i kristider efter något ännu värre?
 • Reklamavbrott i dramatiska filmscener prövas, DN.se
  Det här ligger i linje med det Claes Eriksson och Vilgot Sjöman sysslade med för ett par år sedan. Det känns som att reklamavbrott har potential att sabba vissa dramaturgiska knep.
 • Nytt liv för animerad rymdserie, SvD
  Futurama verkar vara tillbaka och det inte en dag för tidigt. Jag är knappast seriens största fan, men jag finner den trevlig och förväntar mig många nya skratt.
 • Tankar efter ett val…, Qarlsson.se
  Det vore öppet mål att kommentera det här, så jag låter bli.
 • Banksy ställer ut på Bristol museum, DN.se
  Banksy är cool, men frågan är om inte lite av magin försvinner när hans graffitikonst görs formell?
 • Svensken föredrar pocketböcker, SvD
  Man kanske inte ska dra för stora slutsatser av undersökningen men jag vet att jag föredrar att läsa pocketböcker eftersom de är smidigare att hålla.
 • Hemlig debutant redan storsäljare, SvD
  Pseudonymer är intressant och ibland önskar jag att fler orkade och ville laborera med pseudonymer i större utsträckning. Tyvärr kanske det krävs ett helt författarskap för att göra det intressant, och det är det möjligen få som vill göra.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!