Inga intressanta länkar, vecka 3

Under normala omständigheter hade jag i vanlig ordning listat lite roliga och intressanta länkar här idag. Nu är omständigheterna allt annat än normala eftersom jag bor hemma hos mamma med make medan jag är mellan två lägenheter. Min internetnärvaro är därför lite begränsad och min jakt efter intressanta webbsidor är än mer så. Det gör kanske inte så mycket, jag skriver något om jag hittar något och räknar med att vara tillbaka med full fart igen någon gång i slutet av februari.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!