Tillökning

Det här blir en kort liten bloggpost tills dess att jag skaffat fler bra bilder/filmer.

I fredags var jag och min flickvän och hämtade en lillebror åt Toulouse, den stora röda katten. Här nedanför finner ni första filmen på det lilla charmtrollet. Han har inte något namn än, men vi testar för tillfället Pascal efter Blaise Pascal.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52 (eller köp en bok från bokönskelistan åt mig). Tack! <3

Första besöket?

På Ackerfors.se finns över 1 600 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

10 Comments

  1. Ni är välkomna att hälsa på när ni vill. :) Vi får se vad det blir för namn i slutändan, vi har en liten stund på oss att testa med olika för att komma fram till det perfekta.

  2. Jättesöt!!! Hoppas det går bra mellan dom! Har en birmahona på 7 år och en maine coonhane på snart 2 år. Det var INTE uppskattat av henne när han kom in i bilden. Ville inte veta av oss på flera dagar. Men lite bättre blev det. Hon har accepterat honom nu men mycket mer än så är det inte….

  3. Ja, det är intressant med kattkemi. Våra två busfrön går hur bra som helst ihop. De leker trots att den stora är tio gånger så stor som den lille. De myser också och stora katten tvättar lilla katten. :) Min sambo var orolig för att vår tidigare katt skulle bli jättesur och inte acceptera den nya alls, men det har som sagt gått hur bra som helst.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!