Slutet är nära!

Nu har vi haft två visningar av ”Jag vet vad du gjorde förra terminen” och vi har fått mycket beröm, applåder och glada miner efteråt. Det känns skönt att känna att vi lyckats göra något som folk uppskattar, även om det kanske inte är ett tekniskt mästerverk. Nu kan jag äntligen sova lugnt.

…Fast egentligen inte. Studenten rycker allt närmare och min oro (dåligt valt ord, men tillräckligt nära) hänger kvar, om än inte lika allvarligt som för ett par veckor sedan. Jag är fortfarande rätt osäker på framtiden och vad jag vill, och jag har haft så skojigt det här året, det känns som så kort tid bara. Jag hoppas på många fler roliga tillfällen.

Jag, min klass och min parallellklass var på studieresa till Stockholm i onsdags. Studiedelen kändes rätt trist. Först Livrustkammaren där, som den sanna rojalist jag är*, vi fick lyssna på vem som blev skjuten i vilka kläder. Sen till Västerländska Buddhistordens vänner där, som den sanna andlige religiösa person jag är*, fick lyssna på hur buddhismen var. Jag hade jätteroligt*.
Däremot fick jag ju äran att fika och käka med en polare (ägaren av theyard.org) och det räddade min resa. Det var trevligt och precis vad jag behövde. Dessutom köpte vi varsin jä-hä-hä-hättestor och jä-hä-hä-hätteglad plyschblomma som vi viftade med på den Kungliga Hufvudstadens gator. Jag fick en idé till en artikel jag ska skriva.

Jag har börjat läsa Dan Browns Da Vinci-koden så förvänta er en recension av den framöver. Jag har dessutom funderat på att börja recenserade lite redan sedda filmer, redan spelade spel och redan lästa böcker, men vi får se hur det blir med det.

Over and out

* Det kursiverade är sarkasm.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52 (eller köp en bok från bokönskelistan åt mig). Tack! <3

Första besöket?

På Ackerfors.se finns över 1 600 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Relaterat

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!